Yves Vlassenroot studeerde rechten aan de Rijksuniversiteit Leiden, alsmede aan de rechtenfaculteit van de Universiteit te Poitiers (Frankrijk). Direct na zijn studie trad hij in 1995 in dienst bij Holla & Van Dooren Advocaten te Eindhoven en was daar enkele jaren werkzaam binnen de sectie ondernemingsrecht. Als medewerker is hij vervolgens drie jaar verbonden geweest aan Marree & Dijxhoorn Advocaten te Amersfoort waar hij met name werkzaam was in de ondernemingsrechtelijke praktijk.

In die tijd heeft hij bovendien een ruime ervaring verkregen op het gebied van arbeidsrecht en familierecht. Daarnaast is hij ervaring op het gebied van franchising, distributie, agentuur en andere samenwerkingsvormen.

Yves Vlassenroot heeft een landelijke praktijk. Vanuit zijn woonplaats Domburg bedient hij de zuidelijke kustprovincies en Branbant. Vanuit Haarlem bedient hij clienten die zijn gevestigd in Noord-Holland en midden Nederland.

Sectoren:

• ICT en softwarebedrijven;