Volt Advocaten is opgericht in 2001 en gespecialiseerd in ondernemingsrecht, franchising, arbeidsrecht, familierecht en vastgoedrecht.

Yves Vlassenroot richt zich op de ondernemingsrechtelijke praktijk, het arbeidsrecht en familierecht. Met betrekking tot deze laatste twee rechtsgebieden publiceert hij regelmatig op de websites www.ontslaghulp.nl en www. scheidingshulp.nl.

Kees Kan heeft zich gespecialiseerd op het gebioed van franchising. Hij publiceert regelmatig in diverse media waaronder in het vaktijdschrift Franchise +, de nieuwsbrief Franzine en op de website www.franchisehulp.nl  Kees wordt regelmatig gevraagd naar zijn mening en geïnterviewd over franchise gerelateerde onderwerpen door de pers en door redacties van tijdschriften.

Pieter van der Putt is een ervaren vastgoed en franchiserecht advocaat. Hij is gast-docent huurrecht aan de HVA en geeft cursussen aan huurrecht-juristen van de Huurdersvereniging Amsterdam.

Meer over onze dienstverlening

Wij zijn initiatiefnemer van de website www.ontslaghulp.nl, dé informatiesite voor werkgevers en werknemers in Nederland. Op deze website vindt u veel direct beschikbare informatie, inclusief een 0900 telefonische hulpdienst voor eerstelijns vrijblijvend advies.

Wij zijn initiatiefnemer van de website www.franchisehulp.nl, dé informatiesite voor franchisenemers in Nederland. Op deze website vindt u veel direct beschikbare informatie voor franchisenemers, inclusief een 0900 telefonische hulpdienst voor eerstelijns vrijblijvend advies.

Wij zijn initiatiefnemer van de website www.scheidingshulp.nl, dé informatiesite voor werkgevers en werknemers in Nederland. Op deze website vindt u veel direct beschikbare informatie, inclusief een 0900 telefonische hulpdienst voor eerstelijns vrijblijvend advies.

Wij verzorgen lezingen / workshops over franchising, arbeidsrecht, familierecht, ondernemingsrecht en vastgoedrecht. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ons kantoor.

Ons kantoor is gevestigd in het centrum van Haarlem in een stijl- en sfeervol oud Haarlems stadspand met eigen parkeerplaatsen.

Een PDF document met de Algemene Voorwaarden van Dienstverlening is hier te downloaden.

Indien u gebruik wenst te maken van onze klachtenregeling is een daartoe bestemd document hier te downloaden.